Přihlásit se
Opět po roce Vás zveme na kurz věnovaný uchovávání potravin pomocí fermentování.
Během jednodenního workshopu se pod vedením zkušené lektorky Aleny Anežky Gajduškové dozvíte, jaké má fermentace příznivé účinky na lidský organismus, i jaké procesy a proměny vstupních surovin ve fermentovaných potravinách probíhají. Ochutnávat nebo připravovat budeme domácí jablečný ocet, čajovou kombuchu, mléčný nápoj z tibetského hříbku, vodní kefír, mléčně kvašené houby, slaný fermentovaný citrón, mléčně kvašenou mrkev a další dobroty.
Kontaktní osoba: Lucie Čmelíková, lucie.cmelikova@nm.cz, tel.: 773 793 412
Cena: 1.000 Kč/osoba V ceně je zahrnuto kurzovné, suroviny a vstupné do muzea.
Vstupenku je možné zakoupit on-line níže na stránce.