Přihlásit se
Přijďte se do Národopisného muzea naučit upéct dušičkové pečivo, vánočku nebo třeba fermentovat listy rostlin pro výrobu lahodného podzimního čaje. KAPACITA TERMÍNŮ NAPLNĚNA
Lektorka Alena Anežka Gajdušková vás provede sezónní přípravou pokrmů či nápojů typických pro dané období. Kurz je určen pro dospělé a děti.
Ing. Alena Anežka Gajdušková se zabývá tématikou udržitelného způsobu života a zahradničení, praktickým životem našich předků a jejich znalostmi s úpravou a konzervováním potravin, včetně lidového léčitelství. Je lektorkou, zahradní designérkou. Vydala řadu publikací a pravidelně je hostem pořadu České televize „Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli“.
Termíny a témata kurzů:
Cena kurzu je 300 Kč/dospělý a 250 Kč/dítě.
Informace: Kateřina Musílková, katerina.musilkova@nm.cz
Do 5 pracovních dnů od vyplnění elektronické přihlášky (níže na stránce) Vám zašleme na e-mail závazné potvrzení rezervace místa na kurzu a variabilní symbol k uhrazení ceny kurzu na účet muzea. Přihláška nabývá své platnosti v momentě připsání platby na účet Národního muzea. Platbu je nutné uhradit do 7 dnů od obdržení variabilního symbolu, v opačném případě Vaše rezervace propadá.